Pāriet uz galveno saturu
  • ENG
  • LAT
  • RUS
  • EST
  • LIT
  • DEU
  • FRA
  • ITA
  • SPA
  • ARA
  • JPN
  • NOR
  • SWE
  • FIN
  • ZHO
  • DAN
  • HEB
  • HIN
Mīlestība ir kā Uguns
  • Sākums
  • Produkti - Veikals
  • Kontakti
  • Apdruka
  • Blogs
  • Noteikumi
  • Privātums
  • Beļģu šokolāde
  • Drukāšana
  • Līgums
  • Aģents 007
  • Ko mēs darām

Spontāni Atdod

27. aug. 2023, Nav komentāru
Mīlestība atsakās no visa.
Neko nepatur sev, bet visu, kas viņai ir, viņa spontāni atdod.
Mīlestība ir sevī nabadzīga.
Šī nabadzība ir Mīlestības lielākā svētlaime, jo tas viss atgriežas pie Viņas.

#mīlestība #nabadzība #svētlaime #spontāni



Sirds: paradīze un elle

7. aug. 2023, Nav komentāru
Caur savu sirdi Tu pēc miesas nāves iziesi bezgalīgajā dieva mīlestības telpā, un pēc savas sirds veida tu to ieraudzīsi vai nu kā paradīzi, vai kā elli. Jo nekur nav nekādas īpaši radītas paradīzes vai elles, bet gan tas viss nāk no cilvēka sirds. Un tā ikviens cilvēks atkarībā no tā, vai viņš dara labu vai ļaunu, sirdī sataisa sev paradīzi vai elli.

Ja cilvēks mīl pasauli un sevi, ja grib kļūt pasaulē par ko lielu un ievērojamu, ja cilvēka augstprātībai nepatīk nabaga cilvēki un tā grib pār citiem valdīt, tad sataisa sev elli.

Ja cilvēks ir pazemīgs un jūtas laimīgs būt pats sīkākais starp cilvēkiem, visiem kalpot, sevi pašu aiz mīlestības uz cilvēkiem nemaz neievērot, labis prātis paklausīt visās labās un derīgās lietās, ja mīl dievu pāri par visu, tad sataisa sev paradīzi.

#mīlestība #sirds #paradīze #elle #valdīt #kalpot

https://youtube.com/shorts/wLPD-KkLHew?feature=share

Brīvības Spārni

26. jūl. 2023, Nav komentāru
Patiesas Mīlestības Padoms:

Nekad neizmantojiet spēku!  Nekad neko nepiespiediet!  
Labāk kādu laist, lai iet ellē, nekā apcirpt viņam brīvības spārnus!  
Ja jūs kādu piespiediet, iespējams, piespiestsis paliks tur, kur vēlaties, bet viņš jutīsies bezspēcīgs, lai nonāktu pie sava secinājuma.  Viņš būs kā putns ar apcirptiem spārniem.  
Taču tas, kurš iekrīt dziļumā, būdams pilnā brīvības valdījumā, var atkal iznākt ārā, kad ir atradis tur vajadzīgo briedumu.
Lai katrs purva bridējs izbrien savu purvu!


Brīvības Spārni

Hormoni un uzturs

2. jūn. 2022, Nav komentāru
Eksperts teica, ka tas izraisa nelaimīgas mīlestības sajūtu
Kā atzīmēja Klīniskās endokrinoloģijas institūta direktore Jekaterina Trošina, dopamīna, serotonīna vai oksitocīna trūkums var novest pie tā, ka cilvēks jūtas nelaimīgs, nav pietiekami mīlēts.

MASKAVA, 14. februāris. /Kor. TASS Kristīna Marčenko/. Hormoni, jo īpaši dopamīns, serotonīns, oksitocīns, ir atbildīgi par mīlestības, laimes un emociju bioloģisko sastāvdaļu. Taču zems viena no tām līmenis var novest pie tā, ka cilvēks jutīsies nelaimīgs, nepietiekami mīlēts, stāsta Jekaterina Trošina, Krievijas Zinātņu akadēmijas korespondējošā locekle, profesore, medicīnas zinātņu doktore, Nacionālās pētniecības direktora vietniece. Krievijas Veselības ministrijas Endokrinoloģijas centrs - Klīniskās endokrinoloģijas institūta direktors, pastāstīja TASS.

"Ne velti saka: mīlestība ir ķīmija. Cilvēka smadzenēs tiek ražots daudz aktīvo vielu - biogēno amīnu. Tie ir atbildīgi par sajūtu "kristalizēšanos", un hormoni pēc tam šīs jūtas stiprina. Tātad feniletilamīns ir topošās simpātijas pamatā, tas burtiski provocē iemīlēšanos, rodas smadzenēs, reaģējot uz objektu, kas izraisījis interesi. Tas tiek ražots kopā ar citām vielām – dopamīnu un serotonīnu," daudzās pasaules valstīs svinētajā Valentīndienā sacīja Trošina. pasaule.

Jo īpaši dopamīns rada baudas sajūtu no komunikācijas, liek koncentrēties uz konkrētu personu, palielina emocionālā siltuma un seksualitātes pakāpi. Turklāt šis hormons rada pašpārliecinātības sajūtu, un, sasniedzot mērķus, tā ražošana palielinās. "Serotonīns ir atbildīgs par garastāvokļa svārstībām, emocionālo labilitāti, garastāvokli. Tas ir arī "mīlestības hormons", tas rada laimes un gandarījuma sajūtu. Bet, ja ar to nepietiek, būs mīlestības ciešanas, mīlestības depresija, ” skaidroja eksperts. Tajā pašā laikā oksitocīns palīdz “izlīdzināt” ciešanas un mazināt nemiera un spriedzes līmeni. Hormons tiek ražots hipotalāmā un kopā ar serotonīnu ļauj veidoties maiguma un pieķeršanās sajūtai.

"Pārsteidzoši, lai paaugstinātu oksitocīna līmeni, pietiek tikai ar apskāvienu. Jo vientuļāks cilvēks, jo mazāk oksitocīna, jo vairāk baiļu viņš pārdzīvo bez šī maiguma hormona. Bet, kad viss ir kārtībā un ir maigums, cits hormons. uzreiz tiek iekļauts procesā hipotalāms ir vazopresīns, kas sniedz uzticības sajūtu, motivē rūpju izpausmēm, ir atbildīgs par dziļām ilgtermiņa attiecībām starp cilvēkiem.Attīstās tā saucamā empātija,” skaidroja Trošina.

Virsnieru hormons adrenalīns ir atbildīgs par paātrinātu sirdsdarbību, ieraugot mīļoto, kā arī vēlmi izdarīt viņa vietā neiespējamo, un testosterons izraisa pievilcību gan vīriešiem, gan sievietēm.

Hormoni un uzturs
Dopamīna trūkums var izraisīt cilvēka nedrošības sajūtu un alkas pēc ogļhidrātiem. Pārtika, piemēram, avokado un zivis, var palīdzēt kompensēt hormona trūkumu. "Siers, šokolāde, vīģes, dateles, tomāti, piens uzlabos garastāvokli, jo satur serotonīna prekursoru - triptofānu. Turklāt citrusaugļus, banānus, zemenes, ananāsus, jāņogas var saukt par "laimes produktiem", - teica. endokrinologs.

"Bez prāta un intelekta ir grūti izveidot laimīgu dzīvi. Un pārsteidzoši, ka šeit bija arī hormoni. Vairogdziedzera hormons tiroksīns ir lielā mērā atbildīgs par intelektu. Tas ir nepieciešams, lai cilvēka smadzenes varētu pareizi veidoties dzemdē. tiroksīns – jods.Tāpēc ir tik svarīgi lietot uzturā tikai jodētu sāli – visefektīvāko produktu ar joda deficītu saistītu problēmu profilaksei.Turklāt jūras veltēm, zivīm cilvēka uzturā jābūt regulāri.Ja a cilvēks ir vesels, gudrs un pašpietiekams, tad viņa dzīvē noteikti būs daudz priecīgu dienu," piebilda Trošina.

"Prieka un eiforijas sajūtu rada endorfīni, kas rodas smadzeņu neironos, kad cilvēks piedzīvo spēcīgas emocijas, nodarbojas ar seksu, sporto, smejas, pastaigājas svaigā gaisā, dzemdē bērnus. Endorfīnu maz – stress, tiek nodrošinātas sāpes, ciešanas. Mīlestība ir laime, laime "Tā ir mīlestība. Un, ja cilvēks ir laimīgs, tad "viņa ķermenī" skan vesela hormonu simfonija," secināja eksperts.

Эксперт рассказал, что вызывает ощущение несчастной любви

Как отметила директор Института клинической эндокринологии Екатерина Трошина, нехватка дофамина, серотонина или окситоцина может привести к тому, что человек будет чувствовать себя несчастным, недостаточно любимым

МОСКВА, 14 февраля. /Корр. ТАСС Кристина Марченко/. Гормоны, в частности дофамин, серотонин, окситоцин, отвечают за биологическую составляющую любви, счастья, и эмоций. Однако низкий уровень одного из них может привести к тому, что человек будет чувствовать себя несчастным, недостаточно любимым, рассказала ТАСС член-корреспондент РАН, профессор, доктор медицинских наук, заместитель директора ФГБУ "НМИЦ эндокринологии" Минздрава России - директор Института клинической эндокринологии Екатерина Трошина.

"Не зря говорят: любовь - это химия. В головном мозге человека вырабатывается множество активных веществ - биогенных аминов. Они отвечают за "кристаллизацию" чувств, а гормоны впоследствии укрепляют эти чувства. Так, фенилэтиламин - основа зарождающейся симпатии, он буквально провоцирует влюбленность, вырабатываясь в мозге в ответ на тот объект, который вызвал интерес. Он продуцируется вместе с другими веществами - дофамином и серотонином", - рассказала Трошина в отмечаемый во многих странах мира День всех влюбленных.

В частности, дофамин вызывает чувство удовольствия от общения, заставляет концентрировать внимание на конкретном человеке, повышает градус эмоциональной теплоты и сексуальности. Более того, данный гормон вызывает чувство уверенности в себе, а его выработка усиливается при достижении целей. "За перепады настроения, эмоциональную лабильность, настроение ответственность лежит на серотонине. Он тоже "гормон любви", он вызывает ощущение счастья и удовлетворения. Но если его недостаточно, будет любовь-страдание, любовь-депрессия", - пояснила эксперт. При этом "сгладить" страдания и снизить уровень тревожности и напряжения помогает окситоцин. Гормон вырабатывается в гипоталамусе и, совместно с серотонином, позволяет формироваться чувствам нежности и привязанности.

"Удивительно, но достаточно всего лишь обняться, чтобы уровень окситоцина возрос. Чем более одинок человек, тем меньше у него окситоцина, тем больше страхов он испытывает без этого гормона нежности. Но когда все хорошо и нежность есть, в процесс тут же включается другой гормон гипоталамуса - вазопрессин, обеспечивающий чувство доверия, мотивирующий на проявления заботы, отвечающий за глубокие длительные отношения между людьми. Развивается так называемая эмпатия", - пояснила Трошина.

За учащение пульса при виде любимого человека, а также желание сделать для него невозможное отвечает гормон надпочечников - адреналин, а тестостерон вызывает влечение как у мужчин, так и у женщин.

Гормоны и питание

Недостаток дофамина может вызвать у человека неуверенность в себе и желание потреблять углеводы. Восполнить нехватку гормона могут помочь такие продукты, как авокадо и рыба. "Сыр, шоколад, инжир, финики, томаты, молоко улучшат настроение, так как в них содержится предшественник серотонина - триптофан. Кроме того, "продуктами счастья" можно назвать цитрусовые, бананы, клубнику, ананас, смородину", - рассказала эндокринолог.

"Счастливую жизнь сложно выстроить без ума и интеллекта. И как это ни удивительно, и тут не обошлось без гормонов. За интеллект во многом отвечает гормон щитовидной железы - тироксин. Он необходим для того, чтобы еще внутриутробно мозг человека сформировался правильно. Основа для выработки тироксина - йод. Именно поэтому так важно употреблять в пищу исключительно йодированную соль - самый эффективный продукт для профилактики проблем, связанных с недостатком йода. Кроме того, морепродукты, рыба должны быть в рационе человека на регулярной основе. Если человек здоров, умен и самодостаточен, то радостных дней в его жизни будет обязательно много", - добавила Трошина.


"Чувство радости и эйфории вызывают эндорфины, вырабатываясь в нейронах мозга, когда человек испытывает сильные эмоции, занимается сексом, спортом, смеется, гуляет на свежем воздухе, рожает детей. Мало эндорфинов - стресс, боль, страдания обеспечены. Любовь - это счастье, счастье - это любовь. И если человек счастлив, то целая симфония гормонов "звучит" в его организме", - заключила эксперт.



Svaigi

24. mai. 2022, 1 komentārs
Vai Jums ir interesanti, kā mēs nodrošinām, ka visi augļi, šokolādes un ziedi vienmēr ir svaigi un izskatās vislabākajā veidā?

Tātad, fakts ir tāds, ka mums nav sagatavju, nav arī veikala, un katrs šokolādes suvenīrs tiek izgatavots pēc individuāla pasūtījuma! 
Tādējādi, tikai saņemot pasūtījumu konkrētai precei, mēs to gādājam kopā, speciālā rūpnīcā tiek izdrukāts nepieciešamais attēls uz šokolādes, no bāzes tiek piegādāti svaigi ziedi, augļi un tiek izgatavots pasūtījums, kuru nekavējoties ar kurjeru nosūta pasūtītājam uz norādīto adresi. 

Vienkārši šokolādes suvenīrus bez ziediem uzglabāt ir vienkāršāk, tiem ir tāds pats derīguma termiņš un uzglabāšanas prasības kā jebkurai šokolādei.

Tādējādi mēs rūpējamies, lai klientam viņa pasākumā viss nonāktu vislabākajā veidā!


Интересно ли Вам как мы добиваемся того, чтобы все фрукты, шоколад и цветы всегда были свежими и выглядели наилучшим образом?

Так вот, дело в том, что у нас нет заготовок, у нас нет магазина и каждый шоколадный сувенир изготавливается по заказу! 

Таким образом, лишь по поступлению заказа на конкретный продукт, мы его собираем, на шоколад наносится принт в специальной фабрике, с базы доставляется свежие цветы, фрукты и изготавливается продукт, который сразу же отправляется курьером к получателю на указанный адрес. 
Просто шоколадные сувениры без цветов хранятся как обычные сладости, у них такой же срок годности, требование по хранению.

Таким образом, мы заботимся о том, чтобы на мероприятие заказчика все доставалось лучшим образом!

Šokolādes strūklaka

24. mai. 2022, Nav komentāru
Garšīgākais un valdzinošākais cienasts uz galda jeb šokolādes strūklaka! Oriģināls un vienlaikus izsmalcināts deserts, kas iepriecinās gan pieaugušos, gan bērnus!  🍬

Vai zinājāt, ka šokolāde strūklakai netiek izmantota parastā tāfelīšu, bet gan īpaša šokolāde - ar augstu kakao sviesta saturu! Protams, var izmantot parasto šokolādi, pievienojot tai nedaudz eļļas, taču jābūt uzmanīgiem ar proporcijām. Izvēloties strūklaku arī labāk dot priekšroku speciālām pasākumu strūklakām, tās strādā ilgāk bez apstājas, savukārt "mājās" lietošanai paredzētām nepieciešams ļaut atpūsties starp  darba stundām.

Strūklakas darbības princips ir tāds, ka izkususī šokolāde, izmantojot īpašu mehānismu, paceļas uz torņa augšdaļu, tā nesacietē, tā tiek nepārtraukti karsēta. Strūklakas pamatnē izvietots sildītājs, kas uztur temperatūru ap 60°✔️

Gardājā, saldajā šokolādē var mērkt jebko - sasmalcinātus augļus, konditorejas izstrādājumus, zefīra gabaliņus, ogas, pat sieru vai žāvētus augļus, jo šokolāde piestāv visam!

Šokolādes strūklakas ir kļuvušas ļoti populāras korporatīvajos pasākumos, dzimšanas dienu ballītēs, jubilejās un kāzās.

Vai jūs izrotātu galdu ar šādu izsmalcinātību?


Самое вкусное и завораживающие угощение на столе или шоколадный фонтан — это не просто оригинальный десерт, это изысканное лакомство! 🍬

Знали ли Вы, что шоколад для фонтана используется не обычный плиточный, а специальный шоколад — с высоким содержанием какао-масел! Конечно, можно использовать обычный, добавив в него немного масла. В выборе фонтана также лучше ориентироваться на специализированных для мероприятий, так как те дольше работают без остановки, пока "домашнему" фонтанчику следует давать отдыхать в длительные часы работы.

Принцип работы фонтана заключается в том, что расплавленный шоколад, поднимается на вершину башни с помощью специального механизма, при этом шоколад не твердеет, поскольку постоянно нагревается. Расположенный в основании фонтана нагреватель поддерживает температуру около 60° ✔️

Во вкусный, сладкий шоколад можно макать нарезанные фрукты, выпечку, зефир, ягоды,

даже сыр или сухофрукты, ведь шоколад подходит к всему!

Шоколадные фонтаны получили большую популярность на корпоративных праздниках, на днях рождения, юбилеях и свадьбах.

А, Вы бы украсили стол таким изыском?

Ēdamā attēla uzklāšana

20. mai. 2022, Nav komentāru
Vai Jums ir interesanti kā notiek ēdamā attēla uzklāšana pa virsu šokolādei? 🍫

Tik brīnišķīgs process un tā gala rezultāts iespējams pateicoties speciāliem printeriem, tādiem pašiem kā papīram domātie, tikai šie printeri darbojas savādāk, drukājot uz ēdamā papīra. Pārtikas papīrs tiek ražots divu veidu - vafeles un cukura, pēdējais ir nepārprotami vairāk pieprasīts 🤍

Drukāšanai tiek izmantotas jau daudz zināmākas pārtikas tintes, kas izgatavotas no pilnīgi dabīgiem pārtikas produktiem, kā bietēm, karmīna vai augu izcelsmes.

Tātad, gala produkts - pati fotogrāfija, ir absolūti droša lietošanai uzturā, padarot šādu šokolādi par vēl īpašāku un interesantāku dāvanu, un iespēju iepazīstināt ar sevi, ja šokolādi izmantojat kā sava uzņēmuma reklāmu.


А, Вам интересно как происходит процесс нанесения съедобной картинки на шоколад? 🍫

Такой замечательный процесс и его конечный результат возможен благодаря специальным принтерам, таким же как для бумаги, просто эти принтера работают по-другому, печатая на съедобной бумаге. Съедобная бумага производится двух видов - вафельной и сахарной, причем последние явно лидирует 🤍

Для принта используется уже всеми известные пищевые краски, сделанные из совершенно природных продуктов питания как свёкла, кармин или растительного происхождения.

То есть итоговый продукт - сама фотография, абсолютно безопасная для употребления в пищу, делая такой шоколад ещё более особенным и интересным подарком или вариантом познакомить с собой, если используется в виде рекламы Вашей фирмы.




Vai šokolāde var ietekmēt zobu krāsu un veselību?

10. mai. 2022, Nav komentāru
 Patiesība izrādās pat interesantāka, nekā daudzi, iespējams, nojauš 🫣 Ietekme ir, tomēr tā ir pozitīva!

🍬 Pirmkārt, kakao pupiņām ir rūgta garša, un var teikt, tās praktiski nesatur cukuru, apmēram 1%.

🍬 Pie tam šokolādes sastāvā ir kāda neparasta viela – «teobromīns», kas, pēc dažādu pētnieku rezultātiem, pat aizsargā zobus! Turklāt tas, iespējams ir efektīvāks par par fluora savienojumiem.

🍬 Arī sastāvā esošās minerālvielas stiprina un aizsargā zobu emalju.

🍬 Nemainīga patiesība vēsta - jo tumšāka ir šokolāde, jo veselīgāka. Tā ir tiesa, taču diemžēl teju visi ražotāji šokolādei pievieno cukuru, lielākos vai mazākos daudzumos 🫣 Iespējams, ja nebūtu neveselīgās piedevas, daudzi atteiktos no garduma rūgtās garšas dēļ. Ar augstu cukura saturu, vērtīgais produkts vairs ne ar ko neatšķiras no citiem saldumiem un savas vērtīgās īpašības zaudē.

🍬 Mēs, protams, iesakām nobaudīt pēc iespējas tumšākas šokolādes tāfelīti, lai ir gan garšīgi, gan veselīgi!


Может ли шоколад повлиять на цвет и здоровье зубов? Как Вы считаете? 🫣 Правда оказывается даже интереснее, чем возможно Вы ожидали! Влияние есть - положительное!

🍬 Во-первых, какао-бобы горьки по вкусу и, можно сказать, не содержат сахаров, около 1%

🍬 За то шоколад содержит необычное вещество - «теобромин», который по результатам разных исследователей, даже защищает зубы(!), к тому же не хуже, чем соединения флуора.

🍬 Минералы, в свою очередь, укрепляют и защищают зубную эмаль.

🍬 Чем более «тёмный» шоколад, тем он полезнее...но к сожалению, практически все производители добавляют в шоколад сахар, 👆🏻 возможно без присутствия не здоровой добавки, многие бы отказались от лакомства из-за горького вкуса. При содержании высокого количества сахара, тот ничем не отличается от прочих сладостей. Поэтому выбирать следует с умом!

🍬 Мы конечно советуем насладиться плиткой максимально тёмного шоколада, дабы и вкусно, и полезно!

Vai šokolāde izraisa atkarību?

7. mai. 2022, Nav komentāru
Pēc zinātnieku domām, tā ir!

Šokolāde izraisa atkarību, t.k. kakao pulverī ir viela, ko sauc par "andanamīdu", kas uzlabo garastāvokli, darbaspēju un izturību.

Turklāt, šokolāde iedarbina serotonīna - "laba garastāvokļa hormona" - izdalīšanos. Šokolādē ir arī neliels daudzums teobromīna, kas nelielā daudzumā pozitīvi ietekmē veiktspēju!

Tiesa, ja palutina sevi ar tumšo šokolādi un ar mēru, tad šāda atkarība nemaz nav tik kaitīga!

Шоколад вызывает привыкание?

По мнению учёных, так оно есть!

Привыкание шоколад вызывает благодаря присутствию в какао порошке веществу под названием «анданамид», повышающее настроение, работоспособность и выносливость.

Кроме того, шоколад провоцирует выброс серотонина – «гормона хорошего настроения». Также в шоколаде присутствует небольшое количество теобромина, который в небольшом количестве положительно влияет на работоспособность!

Правда, если угощаться тёмным шоколадом и в умеренном количестве, то такая зависимость совсем не страшна!

Degustētājs

3. mai. 2022, Nav komentāru
Ar kādiem maņas orgāniem mēs vispirms nogaršojam produktu? Mēs to novērtējam ar skatienu un, protams, izbaudām tā aromātu!

Izdzirdot vārdu «degustētājs», kādi produkti nāk prātā pirmie? Siers, vīns - pēc izskata tie nav diži dažādi, taču ar unikālu garšas un smaržas buķeti! Pievērsiet uzmanību telpas temperatūrai, ideālā gadījumā tiem jābūt 18-20 grādiem.

Pasmaržojiet šokolādi, izbaudiet tās smaržu, tas radīs pirmos 80% iespaidu. Pēc šokolādes gabaliņa nolauzšanas, tas vienkārši jāpatur pie mutes, izbaudot tā saldo smaržu. Lēš, ka šokolādi, tāpat kā ar smaržām, pēc trešās reizes saskaroties ar aromātu, kļūst grūti novērtēt. Tāpēc pirms un pēc degustācijas ieteicams izdzert malku ūdens.

Interesanti, ka katrs cilvēks vienu un to pašu garšu un smaržu uztvers dažādi, tieši tāpat notiek ar tekstūru. Tikpat interesanti, ka saskaņā ar jaunākiem pētījumiem, ir virkne ķīmisku vielu, tostarp atrodamu rozēs, kas piešķir šo raksturīgo un neatvairāmo smaržu.

Pēc smaržas baudīšanas nogaršojiet šokolādi, nedaudz paturiet gabaliņu uz mēles, ļaujiet tam nedaudz izkust, sajūtiet visas garšas notis, elpojiet dziļi, izbaudiet pēcgaršu! Ne mazums
kuriozs fakts, ka saldākas šokolādes veidi ļaus daudz ātrāk izbaudīt un izjust visas tās garšas nianses!

Bet ilgāka un patīkamāka pēcgarša saglabāsies tieši pēc dabīgākas šokolādes, ar kakao saturu vismaz 70%.

Un kāda ir Jūsu mīļākā šokolāde, vai esat kādreiz aizdomājušies, vai ar aizvērtām acīm varētu atšķirt tumšās, baltās, piena šokolādes garšas?


Какими органами восприятия мы впервые пробуем продукт?

Мы оцениваем взглядом, и конечно смакуем его аромат! Услышав слово «дегустатор», какие продукты самые первые приходит на ум?

Сыр, вино - не особо отличающийся по виду, но имеющие неповторимый вкус, и запах! Обратите внимание на температуру помещения, идеально 18-21 градусов. Понюхайте шоколад, насладитесь запахом, это составит первые 80% впечатлений. После того как отломить кусочек шоколада, его следует просто подержать возле рта, смакуя сладкий шлейф. Говорят, что с шоколадом, как и с духами, после третьей пробы становится труднее оценить вкусовые качества. Поэтому перед и после дегустации, следует выпить глоточек воды.

Интересно, что никто одинаково не воспринимает один и тот же аромат и вкус, даже текстуру люди воспринимают по-разному. Так же интересно, что согласно новому исследованию, виновником является целый ряд химических веществ, в том числе и тех, которые придают характерный запах розам.

После наслаждения запахом, вкусите шоколад, подержите кусочек слегка на языке,
дайте ему чуть растаять, прочувствуйте все нотки вкуса, дышите глубоко, насладитесь послевкусием! Опять же не мало любопытный факт, что более сладкие сорта шоколада даст нам намного быстрее насладиться и прочувствовать все нюансы вкуса!
Но дольше и приятнее послевкусие останется после более натурального шоколада, с количеством какао не менее 70%.

А, какой ваш любимый шоколада, задумывались, смогли ли закрытыми глазами различить вкусы темного, белого, молочного?

Kā šokolādes tāfelīte palīdz mācībās?

3. mai. 2022, Nav komentāru

Šokolāde pozitīvi ietekmē domāšanas procesu ātrumu, tas ir pierādīts fakts!

Turklāt, jo augstāka ir kakao pulvera koncentrācija produktā, jo labāk. Tas kļūst iespējams, pateicoties antioksidantu polifenolu saturam šokolādē!
Pateicoties tiem, tiek aktivizēta ātrāka un intensīvāka smadzeņu darbība. Šķiet, šo patiesību labi ielāgojuši studenti, kuri studiju laikā pirms eksāmenu kārtošanas, mielojas ar saldajiem batoniņiem pie tējas tases.

Zināms, ka glikoze ir galvas smadzeņu degviela, turklāt tā sniedz mazliet vairāk prieka, pateicoties kam mācību process vairs nešķiet tik garlaicīgs!

Iespējams tieši tāpēc, kaut kādā intuitīvā līmenī mēs tiecamies pēc uzkodām mūsu dzīves svarīgākajos brīžos. Un to pašu iemeslu dēļ mēs izvēlamies tieši šokolādes tāfelīti!

Tā nudien ir labākā izvēle laikā, kad nepieciešamas jaunas idejas nestandarta situācijām!


Каким образом плитка шоколада помогает в учебе?

Шоколад положительно влияет на скорость мыслительного процесса, это доказанный факт !

  При этом чем выше концентрация какао порошка в продукте, тем лучше. Это становится возможно благодаря содержанию в шоколаде антиоксидантов-полифенолов – веществ!
Именно благодаря им пробуждаются мозговая активность. Кажется, эту правду отлично знают студенты, употребляющие батончик сладкого с чаем за учебой перед сдачей экзаменов. Глюкоза, как известно, пища для мозга! К тому же доставляет чуть больше удовольствие, от чего процесс учебы уже не кажется настолько скучным!

Возможно, мы на каком-то интуитивном уровне тянем руку за вкусненьким в самые ответственные моменты нашей жизни. И по тем же причинам выбираем плиточку шоколада!

Это самое верное решение для пробуждения свежих мыслей!

Kaltēšana

29. apr. 2022, Nav komentāru
Mēs jau iepriekš rakstījām par to, kā tiek audzēti kakao koki un cik sarežģīts ir šis process, kas prasa atbilstību neskaitāmām niansēm! Šodien uzzināsim nedaudz vairāk par to, kas notiek ar kakao augļiem tālāk. Tos kaltē.

Kaltēšanu tradicionāli veic zem saules stariem, uzreiz novākšanas vietā, vien dažos apgabalos, kur tas nav iespējams klimatisko apstākļu dēļ, kaltē krāsnīs. Pēc apstrādes, pupiņas zaudē aptuveni 50% no sākotnējā izmēra, kas arī veicina produktu sadārdzināšanos.

Kakao augļi ir lieli, līdzīgi ogām, iegarenā forma atgādina citronu. Tajā ir no 20 līdz 60 lielām sēklām (kakao pupiņām), kas sakārtotas vairākās rindās, ieskautas bālganā mīkstumā. Pēc kaltes iegūto masu sasmalcina un gatavo pulveri, kuru jau tālāk transportē uz dažādām valstīm tālākai izmantošanai.

Vai tas, cik ir daudz nepieciešams ieguldīt pūļu, lai iegūtu kakao un visbeidzot radītu šokolādi, nepiešķir mūsu iecienītākajam produktam vēl īpašāku garšas notiņu?


Мы уже раньше писали о том как выращивает какао деревьев и насколько это сложный процесс, требующий соблюдения множество нюансов! Сегодня чуть больше узнаем о том, что дальше происходит с какао плодами. Их сушат.

Сушка традиционно осуществляется под лучами солнца сразу на месте сбора, а некоторых областях, где такой возможности нет из-за климатических условий, в сушильных печах. После сушки бобы теряют около 50 % своей первоначальной величины, что тоже способствует росту цены на продукты.

Какао плод крупный, ягодообразный, формой похож на продолговатый лимон. Заключает от 20 до 60 крупных семян (какао-бобов), расположенных в несколько рядов и окружённых беловатой мякотью.
После сушки полученную массу измельчают и готовый порошок уже переправляют дальше в разные страны.

Разве факт того сколько усилий требует получения какао и последний шоколада, не придает какую-то ещё более особенную нотку нашему любимому продукту?

Kakao Koki

29. apr. 2022, Nav komentāru
Šodien mēs uzzināsim nedaudz vairāk par mūsu iecienītākās šokolādes ražošanas sākumposmu, uzzināsim, kur un kā tā tiek audzēta.

Kakao koku dzimtene ir Amazone, lai gan tagad koki tiek kultivēti visā pasaulē, ar piemērotu klimatu, Āfrikā tiek savākti aptuveni 70% no pasaules kakao ražas. Ne mazāk lielas plantācijas ir arī Ganā, Indonēzijā, Nigērijā, Brazīlijā, Kolumbijā un Ekvadorā. Kakao kokiem liela nozīme ir gaisa temperatūrai un mitrumam, interesanti, ka tie netur tiešu saules staru iedarbību, tāpēc labklājīgas vides organizēšana nav tik vienkārša. Koki sasniedz aptuveni 12 metru augstumu, tomēr, lai vienkāršotu augļu novākšanu, tie tiek nogriezti līdz 6 metru augstumam. No kakao sēklām lielākoties gatavo kakao ieguvei un medicīnas komponentu ražošanā.

Interesanti, ka ziedi kokos parādās apmēram 5 gadu vecumā, neskatoties uz to, ka koki zied visu gadu, kvalitatīvākie augļi ir no pirmajām ražām. Koks augļus dod aptuveni 30-80 gadus, kurus novāc pāris reizes gadā, tomēr katra jaunā raža ir nedaudz kvalitatīvāka par iepriekšējo.

Katrs koks gadā veido tikai dažus desmitus augļu. Augļi ir aptuveni 30 cm gari un sver līdz 500 g, vienā auglī ir līdz 50 kakao pupiņu.
Lai iegūtu 1 kg kakao, nepieciešami aptuveni 40 augļi (apmēram 1200 kakao pupiņas)!
Ieguldītā darbaspēka, ražošanas un visos turpmākajos posmos ieguldīto resursu dēļ, katrs etaps pakāpeniski veido ne vienmēr lēto kakao un šokolādes cenu.


Узнаем сегодня чуть больше самом начальном этапе производства нашего любимого шоколада, узнаем где и как его выращивает.

Родиной какао деревьев является Амазонка, хотя сейчас деревья культивируется по всему миру с подходящим климатом, около 70 % мирового урожая бобов собирается именно в Африке. Также несколько крупных плантации содержится в Гане, Индонезии, Нигерии, в Бразилии, Колумбии и на Эквадоре. Для какао деревьев огромную роль имеет температура и влажность воздуха, тем более они не выносят прямого действия солнечных лучей, поэтому организовать благополучную среду не так уж и легко. Деревьев достигает высоты около 12 метров, правда, для упрощения собирание плодов, их подрезает до 6 метров высоту. Плоды собирается для получения семян для производства какао и составляющих компонентов для медицинских услуг.

Интересно, что цветы появляются на деревьях в возрасте около 5 лет, не смотря, что деревья цветёт круглый год, самые высококачественные плоды именно с первых урожаев. Плоды даётся в течение 30—80 лет, которые собирается два раза в год, правда, каждый новый урожай всё хуже прошлого.

Каждое дерево ежегодно формирует всего несколько десятков плодов. Плоды около 30 см длиной и весом до 500 г, в одном плоде содержится до 50 какао бобов.
Для получения 1 кг какао, необходимо порядка 40 плодов (около 1200 какао-бобов)!
В силу вложенного труда на выращивание, производства и всех последующих этапов и формулироваться не всегда дешевая цена продукта!

Daudzpusība

26. apr. 2022, Nav komentāru
Iespējams, šokolāde ir visdaudzpusīgākais kulinārijā izmantojamais produkts, neskatoties uz saldo garšu, produkts ir piemērots ne tikai desertiem! No tā lieliski tiek gatavotas mērces, gan saldās, gan sāļās, pat pikantās, tā papildina pamatēdienus. Pat desertu, pievienojot mazliet šokolādes, var pasniegt krietni krāšņāk - piemēram, kartupeļu pīrāga vai dārzeņu keksiņu veidā. Tas uzreiz našķi pieskaita veselīgo un figūrai kaitējumu neradošai, produktu grupai! Ne mazāk svarīgs moments – ar šādu desertu var viegli pierunāt bērnus ēst vairāk dārzeņu! Pateicoties produkta reakcijai uz temperatūras svārstībām un tekstūras īpašībām, šokolādi viegli izmantot visdažādākos veidos - kā tāfelīti ar tējas tasi, kā kūkas dekoru vai silta dzēriena veidā! Turklāt šokolāde tiek aktīvi izmantota skaistumkopšanas industrijā. Tika noskaidrots - lielākie šokolādes patērētāji ir briti un, protams, beļģi, kuri gada laikā apēd aptuveni astoņus kilogramus šokolādes uz vienu cilvēku. Neatpaliek arī baltā šokolāde, kuru patērē nedaudz mazāk par 11 kilogramiem uz cilvēku gadā! Saskaņā ar to pašu statistiku, franči Ziemassvētku brīvdienu laikā vien apēd 36 000 šokolādes batoniņus – tas ir 4 reizes vairāk nekā Eifeļa torņa svars! Gada laikā viens francūzis vidēji apēd 9-10 kilogramus šokolādes. Varbūt tāpēc šo valstu iedzīvotāji tiek uzskatīti par laimīgākajiem iedzīvotājiem uz zemes? Lai vai kā tur būtu, šis produkts ir patiesi neparasts un uzmanības vērts!

Возможно шоколад можно назвать больше всего разнопланового используемым продуктом в кулинарии, несмотря на сладкий вкус, подходит продукт не только для десертов. Из него прекрасно готовят соусы, как сладкие, так солёные, даже пикантные, дополняют вторые блюда! Даже десерт с добавлением шоколада можно подать эффектно - например, картофельный пирог или овощные маффины с чудо продуктом сразу пополнит ряды здоровых десертиков, не приносящих вред фигуре! Немало важный момент - таким десертом на легкость можно уговорить детей употреблять больше овощей! Подчиняющийся температуре текстура и свойства, в свое очередь, даёт зеленый свет использовать продукт во всё возможные варианты - в виде плитки к чаю, декорации тортов, в виде тёплого напитка! Более того, шоколад активно используется в индустрии красоты! Было подсчитано, что самыми крупными потребителями шоколада являются британцы и, конечно же, бельгийцы, которые съедают в год около восьми килограммов шоколада на человека! Между прочим, белый шоколад, употребляющие чуть меньше 11 килограммов на человека в год. Согласно всё той же статистике, французы только во время зимних каникул съедают 36000 шоколадных конфет – это в 4 раза превышает вес Эйфелевой башни. А в год среднестатистический француз съедает 9 -10 килограммов шоколада. Возможно именно поэтому жители этих стран считается самыми счастливыми на земле? Как бы там не было, продукт этот во истину не обычный и достоин внимания!
***


Īpaša šokolāde grūtniecēm🤰🏼

22. apr. 2022, Nav komentāru
Bieži topošās māmiņas uzdod šo jautājumu, vai iespējams sev atļaut mazliet šokolādes, laikā, kad saldumi nav atļauto produktu sarakstā?
Atbilde ir atkarīga no vairākiem faktoriem:
- alerģiskas reakcijas
-  sajūtām pēc produkta uzņemšanas
- ārstu ieteikumiem
-  šokolādes veida
- un, protams, daudzuma

✳️Skatoties kopumā, tad nedaudz šokolādes nav kaitīgi, tajā ir daudz antioksidantu, glikozes. Izvēlēties labāk tumšo šokolādi, ar kakao saturu vismaz 70% ievērot mērenību.

✳️ Iespējams, šokolāde ir veselīgākais deserts šajā īpašajā laikā. Tajā ir gana daudz dzelzs,  magnijs, tā uzlabo garastāvokli, samazina holesterīna līmeni asinīs, stimulē serotonīna un endorfīnu veidošanos!⭐ Vienkārši izvēli nepieciešams veikt prātīgi - izlasiet sastāvu, pievērsiet uzmanību augu eļļu klātbūtnei - tā nav vēlama.
Pievērsiet uzmanību arī piedevām – pildījumam, riekstiem, ievārījumam – tie papildus rada kalorijas.
Pēc daudzuma eksperti iesaka ne vairāk kā tāfelīti nedēļā.

Veselību, dārgās māmiņas!
Baudiet!

Особенный шоколад для беременных 🤰🏼


✳️Часто будущие мамочки задаются этим вопросом, можно ли, когда сладкое не входит в список разрешенностей.


Ответ зависит от несколько факторов:

- наличии аллергии

- самочувствия при поедании конкретного

- продукта

- рекомендации врачей

- вида шоколада

- и количества


✳️Если смотреть по общей картинке, немного шоколада не вредит, оно содержит много антиоксидантов, и глюкозы, стоит выбирать тёмный шоколад с количеством какао не менее 70 % и придерживаться умеренности👆🏻

Возможно именно шоколад является наиболее здоровым десертиком в это особенное время.


✳️Оно повышает настроение, содержит железо, магний, не поднимает холестерина в крови, стимулирует выработку серотонина и эндорфинов радости. ⭐Выбирайте лакомство с умом, читайте состав и избегайте наличие растительных масел. Также обратите внимание на добавки - начинка, орешки, джем - добавляет калорийности. По количеству специалисты рекомендует не более плитки в неделю.


Здоровья, дорогие мамочки! Наслаждайтесь!


Cukurs vai saldinātāji šokolādē

14. apr. 2022, Nav komentāru
Iepriekš esam rakstījuši par šokolādē esošo augsto kaloriju daudzumu, šodien aizskarsim cukura aizvietotāju tēmu. Tādu kā - laktāts, neotāms, sorbīts, izomalts, ksilīts, fruktoze un daudzi, daudzi citi. Aizvietotāji sniedz iespēju gardumu baudīt cilvēkiem ar cukura diabētu, arī palīdz uzturēt veselīgāku mutes dobuma stāvokli un pasargā no liekā svara! Bet vai dzīvē viss spēj būt tik rožaini?

Saldinātājus iedala divās grupās – dabīgie, kā stēvija, un sintētiskie. Ja tos lieto lielos daudzumos, veselība tomēr nepavairosies. Galu galā aizstājēji vairumā gadījumu ir daudz mazāk saldi nekā cukurs. Turklāt, tie nav izturīgi pret dažādām temperatūrām, tāpēc produktam tos nepieciešams pievienot daudz lielākā daudzumā nekā cukuru.
Apskatiet jebkuru pārtikas piedevu tabulu, tie visi, atkarībā no daudzuma, nodara kaitējumu veselībai.

Pat ūdens lielos daudzumos ir kaitīgs!

Tikmēr šāda aizstāšana nepaaugstina insulīna līmeni, neuzdzen apetīti. Ja uzskaita visus plusus un mīnusus, pirmo būs vairāk, protams, ievērojot mērenību.

Piemēram, pastāv uzskats, ja no visas diētas (ieskaitot augļus, mērces un dzērienus) uzņemtais cukura daudzums nepārsniedz 5% no visas ēdienkartes, tad šo cukuru pat nebūtu vajadzības aizstāt vai izslēgt. Ķermenim tas ir nepieciešams. Glikoze veicina koncentrēšanos, smadzeņu darbību, mūsu izturību, enerģiju un labu garastāvokli! Jā, aizstāt ar mazāku ļaunumu – tas ir labi, taču palutinot sevi ar pāris gabaliņiem savas mīļākās šokolādes, nekāds lielais ļaunums sev arī netiks nodarīts!

Мы уже ранее писали о калорийности шоколада, сегодня затронем тему альтернативного варианта- сахаразаменителей. Таких как - лактат, неотам, сорбит, изомальт, ксилит, фруктоза, манит и многих, многих других. Заменитель предоставляет возможность любимом лакомством насладиться людям, страдающим диабетом, сохраняет здоровья полости рта и оберегает от лишнего веса! Но разве бывает в жизни всё так радужно?

Подсластители разделяется на две группы - натуральные, как стевия, или синтетические, если их употреблять в большом количестве, увы, здоровья не прибавиться. Ведь заменители в большинство случаев гораздо менее сладкие чем сахар. К тому же не устойчивые к разным температурам, поэтому в продукте их требуется добавлять больше чем сахара.
Посмотрите любую таблице пищевых добавок, они все в зависимости от количества, наносит свой урон здоровью.

Даже вода в большом количестве вредна!

Тем временем этакая замена не поднимает инсулин, не прибавляет аппетита. Если уж взвесить все за и против, плюсов будет больше, просто придерживаясь к умеренности.

Например, бытует мнение, если употребляемое количество сахара из всего рациона (включая фрукты, соусы и напитки) не превышает 5% всего меню за день, то этот самый сахар даже не стоит заменять или исключать, он нужен организму. Глюкоза способствует концентрации, работе мозга, нашей выносливости, энергичности и бодрости духа! Да, если заменить на меньшее зло - это прекрасно, но побаловать себя пару кусочками любимого шоколада, вреда-то тоже себе не принесете!

Baltā šokolāde

11. apr. 2022, Nav komentāru
🤍Kā liecina prakse, baltā šokolāde ir īpaša ne tikai krāsas, arī sastāva un pat cienītāju skaita, ziņā. Teiksim atklāti, to ir krietni mazāk nekā tumšai un pat piena šokolādei. Atbilde, mūsuprāt, meklējama garšā.

🤍Baltās šokolādes sastāvā ir kakao sviests, cukurs, piena pulveris, pievienots vanilīns, ar to saraksts arī beidzas. Kakao pulvera, šokolādes galvenās sastāvdaļas, sastāvā nav. Tehniski nebūtu pat gluži pareizi saukt par "šokolādi", toties tai vienalga ir daudzas priekšrocības.

🤍Baltā šokolāde nesatur kofeīnu, kas padara to piemērotāku bērniem. Saldākā, sviestainā garša patīk saldummīļiem, un tā ir lieliski piemērota mastikas un ganaša gatavošanai - makarūnu pildīšanai.

Bet arī tas vēl nav viss,

▫️baltā šokolāde ir atļauta cilvēkiem, kuriem ir alerģija pret kakao pupiņām

▫️pateicoties K vitamīnam, baltā šokolāde var palīdzēt uzsūkties kalcijam

▫️paaugstinot cukura līmeni asinīs, baltā šokolāde stimulē apetīti

▫️ savukārt, sastāvā esošais E vitamīns palīdz novērst depresiju

Lai kāda būtu šokolādes krāsa, gardumu nevajadzētu dalīt tikai baltajā un melnajā, savas priekšrocības ir abiem veidiem!🌸

Kādu garšu uzvēlaties Jūs?

Белый шоколад

🤍Как показывает практика, белый шоколад особенный не только цветом, но и составом и даже количеством его почитателей. Скажем так, их гораздо меньше чем у тёмного и даже молочного шоколада, дело, полагаем, в особенности вкуса.

🤍В состав белого шоколада входит масла какао, сахар, сухое молоко, добавляется ванилин, и собственно всё - какао порошок, главное составляющие шоколада, отсутствует. Из-за чего технически не совсем корректно называть "шоколадом", тем не менее в этом есть свои плюсы ↓

🤍Белый шоколад не содержит кофеин, благодаря чему предположительнее для детей. Более сладкий маслянистый вкус нравится сладкоежкам и прекрасно подходит для приготовления мастики и ганаша для начинки печенье макарунс.


Но это ещё не всё,

▫️белый шоколад разрешен людям, страдающим аллергией на какао бобов

▫️благодаря витамину К, белый шоколад может помочь усвоению кальция

▫️за счёт повышения сахара в крови, белый шоколад стимулирует аппетит

▫️а, витамин Е уберегает от депрессии

Какой бы не был цвет шоколада, не стоит лакомство делить только на белое и чёрное, ведь преимущества есть в обоих видов!🌸

А, какой вкус предпочитаете Вы?

Veselīgs dzīvesveids un garšīga sevis palutināšana

11. apr. 2022, Nav komentāru
Vai tas ir iespējams? Atbilde ir jā! ✅


Šokolādi mīl visi, sportisti nav izņēmums. Nav svarīgi - profesionāls sports vai ikvakara skrējiens pa rajonu, šokolāde sniegs pat mazliet vairāk labuma, skaidrojam:

🟤Ogļhidrāti
Neviena sportista ēdienkarti nav iespējams nodrošināt bez muskuļos esošā glikogēna līmeņa atjaunošanas. Lai to sasniegtu, pretēji dažādu diētu ieteikumiem, ir nepieciešama pārtika ar augstu ogļhidrātu saturu. Šokolāde šajā ziņā ieņem līderpozīcijas. 100 g tumšās šokolādes tāfelīte ar 85% kakao, satur aptuveni 40 gramus ogļhidrātu, kas ir 20% no dienas normas!

Ogļhidrāti mums nepieciešami:
- kā enerģijas avots
- ogļhidrātu pārstrādes procesos, sintezētā glikoze nepieciešama mūsu smadzeņu darbībai
- nervu sistēmas funkcijām
- vielmaiņai
- tauku sadales procesiem

Turklāt, tumšā šokolāde satur minimālu cukura daudzumu, aptuveni 20%. Salīdzinājumam, saldā šokolāde satur 30% kakao un 60% cukura.

Tagad Jūs zināsiet, sports un šokolāde pavisam noteikti iet roku rokā!


Здоровый образ жизни и вкусное баловство. Навредит ли? Ответ - нет !✅

Шоколад любят все, спортсмены не исключение, неважно профессиональный спорт или пробежка по району, шоколад принесёт вам даже чуточку больше пользы, объясняем:

🟤Углеводы
Не один рацион спортсмена невозможно предоставить без восстановления уровня гликогена в мышцах. Для этого противоположено советам разных диет, необходима высоко углеводная пиша. Шоколад в этом плане лидирует. Плитка весом 100 г темного шоколада с 85% какао содержит около 40 г углеводов, что составляет примерно 20% дневной нормы.

Углеводы нам необходимы:
- в качестве источника энергии
- в процессах расширения углеводов, происходит выработка глюкозы, необходимой для питания нашего мозга
- функции нервной системы
- обмена веществ
- именно углеводы способствует расщеплению жиров

К тому, темный шоколад содержит минимум сахара, около 20%. Для сравнения – в сладком шоколаде 30% какао и 60% сахара.

Теперь вы будете знать, что спорт и шоколад вполне сопоставимы! 😋

Tumšo Šokolādi Brokastīs

6. apr. 2022, Nav komentāru
Šokolādi - kādu, kādos daudzumos?

Iespējams, tieši šokolāde kļuvusi par galveno varoni nebeidzamās debatēs par ietekmi uz organismu. Daži, bailēs par figūru, nekavējoties noraida, citi argumentē kaut ko par laimes hormoniem.
Tiksim skaidrībā!

Panākumu atslēga izrādās slēpjas daudzumā un veidā!

• Dabīgā tumšā šokolāde satur 400-450 kcal uz 100 g, tas ir, nobaudot vienu tāfelīti, 1/4 dienas kaloriju uzņemta ar vienu šokolādi! Ogas un pildījums pievienos vēl pāris desmitus kaloriju.
Šokolāde ir kalorijām bagāta, turklāt no saldā, roka drīz atkal stiepsies pēc uzkodas.

Jo vairāk piedevu (piens, sviests, piedevas), jo vairāk enerģijas produkts sniegs. Beļģu šokolāde šobrīd ir visdabīgākā un visvairāk atbilst prasībām - lai garšīgi, figūrai draudzīgi un sastāvs labs.

Svarīgs ir arī mielošanās veids - brokastu aizstāšana ar daļu tāfelītes, noteikti neradīs ļaunumu, taču emocijas sniegs pāri pārēm!


Шоколад - в каких количествах?

Возможно именно шоколад стал главным героем бесконечных споров насчёт воздействие на организм. Одни, боясь за фигуру, сразу отвергает, вторая же включает что-то про гормоны счастья.
Будем разбираться!

Ключ к успеху оказывается в количестве и сорте!

• Натуральный тёмный шоколад содержит 400-450 ккал на 100 г, то есть одну плиточку съешьте, считайте, 1/4 дневной нормы одним лишь шоколадом! Наличие ягод, начинки, добавит пару десятков ккал.
Шоколад калорийный, плюс от сладкого рука скоро снова потянется к перекусу.

• Чем больше добавок (молоко, масло, начинок), тем продукт принесет больше энергии. Самый натуральный нынче бельгийский шоколад, подходит больше всего по характеристике - вкусно, дружно с фигурой, мало вредностей по составу.

Также важен способ употребления - заменив частью плиточки завтрак, вреда точно не принесет, а эмоции доставит массу!

Beļģijas Šokolāde

6. apr. 2022, Nav komentāru
Beļģijas šokolādi? Atbilde ir vienkārša - mēs izvēlamies labāko!

Beļģija ir šokolādes lielvalsts! Tieši tā ražo produkciju, ko pelnīti sauc par etalonu šokolādes saldajā pasaulē!

Tā ir vienīgā šokolāde, kurai ir:
* nemainīgas ražošanas tradīcijas kopš 1894. gada
* savs unikālais sastāva kodekss, izveidots 2007. gadā. Produktam tikai stingri atbilstot visām prasībām, tiek piešķirta atļauja nest Beļģijas šokolādes vārdu
* visamalkākā tekstūra, kas veido tā saucamā «uz mēles kūšanas» efektu
* 100% dabīga vaniļa
* izmantoti tikai augstvērtīgi izejmateriāli, kas arī nosaka augstāku cenu
* koša, taču neitrāla garša, kas ļauj šokolādi izmantot maksimāli daudzveidīgi, tā nekad nebūs pārāk salda un pieskaņosies jebkuram desertam
* daudz augstākais nekā citās šokolādēs, kakao daudzums, padarot to maksimāli garšas piesātinātu un "taukainu", kas sniedz neierobežotas izmantošanas iespējas
* sastāvā 100% kakao sviests

Beļģijā ir neskaitāmas šokolādes fabrikas, muzeji un specializēti veikali, kas ik dienas pārdod ap 700 000 tonnu saldās masas visdažādākos veidos. Beļģi pieiet ļoti radoši ražošanas procesam, ik gadu piedāvājot lielākajās šokolādes izstādēs neskaitāmi daudz jaunu garšu salikumu, aromātus, tekstūru un ražošanas tehnoloģijas.

Vai Jums vēl ir jautājumi, kāpēc tieši šī šokolāde?
-------
Почему мы выбираем в своей продукции именно бельгийский шоколад? Ответ прост - мы выбираем лучшее!

Бельгия – настоящее шоколадное королевство! Именно их продукция заслуженно считается эталоном в сладком мире шоколада!

Это единственный шоколад, у которого:
* неизменные традиции по изготовлению с далекого 1894 года
* есть свой особенный код приготовления, созданный в 2007 году! Только продукты строго соответствующие всем требованиям, можно называть бельгийскими
* мельчайшая текстура, создающая так называемый эффект «таянье прямо на языке»
* в составе 100% натуральная ваниль
* исключительно качественное сырье, создаваемое более высокую цену
* яркий, но нейтральный вкус, позволяющий использовать шоколад самыми разнообразными способами, никогда не будет слишком сладким и подойдет к любому десерту
* гораздо высшее, по сравнению с другими видами шоколада, количество какао, что делает его максимально ароматным и «жирным», обеспечивая неограниченное использование
* в составе настоящее 100% какао масло

В Бельгии есть бесчисленное множество шоколадных фабрик, музеев и специализированных магазинчиков, в которых ежедневно продают около 700 000 тонн сладостей приготовленных по самими разными рецептурам! Бельгийцы очень креативно подходят к процессу производства, ежегодно предлагая бесчисленное количество новых вкусов, ароматов, текстур и технологий производства, на крупнейших шоколадных выставках.

Остались ли у Вас ещё вопросы почему именно этот шоколад?
Ielādēt vēl

Jaunākie ieraksti

  • Spontāni Atdod
    27. aug. 2023
  • Sirds: paradīze un elle
    7. aug. 2023
  • Brīvības Spārni
    26. jūl. 2023
  • Hormoni un uzturs
    2. jūn. 2022
  • Svaigi
    24. mai. 2022
  • Šokolādes strūklaka
    24. mai. 2022
  • Ēdamā attēla uzklāšana
    20. mai. 2022

Beļģijas Šokolāde Belcolade

Strādājam parasti ar beļģu šokolādi Belcolade. Bet pēc vajadzības varam izmantot citas šokolādes ražošanai.

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.


Kandavas iela 29a-85, Rīga, LV-1083, +37126177853, [email protected]
Latvijas interneta veikali Salidzini.lv logotips